Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta çiş görmek

Rüyada yatakta çiş görmek

Rüyada yatakta çiş görmek keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine, çok sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına tabir olunur.

Rüyada yatakta çiş gördüyseniz:

  • Neyse ki koruma altındasınız.

Rüyada yatağa çiş yaptığını görmek dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, kızına daima sahip çıkacağına, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yatağına çiş yaptığını görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yatağa çiş yapmak dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına işarettir.

Rüyada yatağına çiş yapmak sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan bu sayede destek alabileceğine, Allah’ın kendisine zamansız can kayıpları yaşatmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatakta çiş görmek haksızlıklara uğrayan rüya sahibinin sıkıntılı, stres içinde günler geçireceğine, bazı sorunlar yaşanmasına rağmen istenen her şeye sahip olunacağına, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya alamet eder.

Rüyada yatakta çiş yapmak anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada yatağa çişini yapmak vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, fakirlikten kurtulmaya, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına tabir olunur.

Rüyada ortalığa çiş yapmak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, şansının kötüye gideceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments