Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağın yandığını görmek

Rüyada yatağın yandığını görmek

Rüyada yatağın yandığını görmek çok daha iyi başarılar kazanacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına, kişinin başına tatsız ve kötü olayların geleceğine, rüya sahibinin karşısına art niyetli ve belalı kişilerin çıkacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, insan ya da hayvan demeden, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada yatağın yandığını gördüyseniz:

  • Dost zannettiğiniz kmseler sizin zannetiğiniz kadar dost olmayabilirler.

Rüyada yatağının yandığını görmek kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, zorlukları aşacağına alamet eder.

Rüyada yatağın yandığını görmek kafasındaki kuşkulardan arınmak için hareket geçeceğine, rahat edeceğine, ferahlayacağına, hatalı yollara gireceğine yorulur.

Rüyada yatak odasının yandığını görmek Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, bazı radikal kararlar alınacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine delalet eder.

Rüyada ayaklarının yandığını görmek ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada kolumun yandığını görmek zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, iş hayatındaki bu güzel gelişmelerin aile hayatına da yansıyacağına alamet eder.

Rüyada farenin yandığını görmek atılan adımların zarar getireceğine, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalettir.

Rüyada birilerinin yandığını görmek işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin sırtının yandığını görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine veya eşi ile problemler yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı kişiler ile büyük bir ortaklık kuracağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments