Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin sırtının yandığını görmek

Rüyada birinin sırtının yandığını görmek

Rüyada birinin sırtının yandığını görmek şükür içinde bir hayat süreceğine, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, bolluk içinde yaşanacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına delalettir.

Rüyada birinin sırtının yandığını gördüyseniz:

  • Maddi anlamda risk almamakta fayda var.

Rüyada birinin sırtının yandığını görmek uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına, saygınlık elde edeceğine yorulur.

Rüyada sırtının yandığını görmek hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, dertlerin biteceğine ve sevinçli ve güzel bir haber alınacağına tabir olunur.

Rüyada ayakkabının yandığını görmek sıkıntıların aşılacağına, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada oğlunun yandığını görmek kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine işaret eder.

Rüyada sokağın yandığını görmek kendisini işine veremeyeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, çok büyük bir işin başına getirilmeye rivayet etmektedir.

Rüyada muhabbet kuşunun yandığını görmek maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine ve düşülen bir anlaşmazlığın bir türlü çözüm bulamayacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine işaret eder.

Rüyada farenin yandığını görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, sorunlu bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine delalettir.

Rüyada köyün yandığını görmek kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, kendisine fazlaca kar getireceğine, başarılı bir insan olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments