Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak odasının yandığını görmek

Rüyada yatak odasının yandığını görmek

Rüyada yatak odasının yandığını görmek kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına, yakın arkadaşlarından birinin büyük bir ihanetine kurban gideceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, parasının azalacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine işarettir.

Rüyada yatak odasının yandığını gördüyseniz:

  • Mesleki ya da eğitimle ilgili konularda çok dikkatli olmalısınız.

Rüyada yatak odasının yandığını görmek sağlık problemleri içinde olacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada odasının yandığını görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, aile hayatının sorunsuz olacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin odasının yandığını görmek barış ve sevgi ortamında bulunacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına ve bütün zorlamalara rağmen bir türlü istenen kadar iyi bir hale gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yatağın yandığını görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada yatağının yandığını görmek borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza, nankör bir kişi ile muhatap olunacağına ve ilgi istenen bir işe gereken ilginin verilemeyeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada yeni yatak odası almak hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, kem gözlü insanlardan uzak, her zaman şanslı ve bahtı açık olarak ilerleme kaydedeceğine rivayet eder.

Rüyada temiz yatak odası görmek çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, eşi ve çocukları ile çıkacağı bir yolculuktan güzel haberlerle döneceğine, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada yatak odaları görmek size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments