Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolumun yandığını görmek

Rüyada kolumun yandığını görmek

Rüyada kolumun yandığını görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, üzüldüğü konularda büyük bir ferahlama ve rahatlama yaşayacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, bilmediği duyguları tadacağına alamet eder.

Rüyada kolumun yandığını gördüyseniz:

  • İletişim kurmak ya da romantizm bazı uzun vadeli sözler verilmesine neden olabilir.

Rüyada kolunun yandığını görmek büyük üzüntülerin ve sorunların rüyayı gören kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, hayallerine ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kollarının yandığını görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, yanlış bir karar verileceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına işarettir.

Rüyada kolun yandığını görmek kazancının bol olacağına, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bu sayede hem maddi gücünün, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine işarettir.

Rüyada kolumun yandığını görmek müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, sermayenin harcandığına değeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin kolunun yandığını görmek iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, verilen emeklerin heba olacağına, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına delalettir.

Rüyada uçağın yandığını görmek hayatında hiç olmadığı kadar huzurlu ve keyifli olacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, iyilik bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşyanın yandığını görmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Rüyada duvarın yandığını görmek birçok sıkıntıya iyi geleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments