Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağın üzerinde oturmak

Rüyada yatağın üzerinde oturmak

Rüyada yatağın üzerinde oturmak müjdeli ve güzel haberler alacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, maddi ve manevi zararların sona ereceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, ya da böyle kişilerin olduğu bir ortamda çalışma mecburiyetinde kalacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, büyük getirisi olan bir işte çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına işarettir.

Rüyada yatağın üzerinde oturmak gördüyseniz:

  • Talepleriniz konusunda daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada yatağın üstünde oturmak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyle yatakta oturmak borçların gittikçe artacağına, sorunlarını kısa zaman içinde sona erdireceğine, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine delalettir.

Rüyada yatağın üzerinde oturmak ortaklıklar varsa da bozulacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, işine daha büyük bir hevesle sarılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yatak üzerine oturmak uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada yatak üstünde oturmak maharetli bir kişi ile evlenileceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yatakta oturmak kazanç kapılarının kapanacağına, ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatağa oturmak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada yatakta oturduğunu görmek büyük bir gruba liderlik edileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, sıkıntıların, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments