Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatağa oturmak

Rüyada yatağa oturmak

Rüyada yatağa oturmak gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, borçlanıp, hasta olacağına, gururlandıracak işler yapacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, başarıya ulaşacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yatağa oturmak gördüyseniz:

  • Rekabet ortamlarına girebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle yatakta oturmak müjdeli haberler alınacağına, sevdiği kişiler ile arasındaki bağların kuvvetlenmesini sağlayacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yatak üstünde oturmak istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, özel hayatını başka insanlara kapatarak daha sakin, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yatak üzerinde oturmak işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına, evli bir bayan için de eşinden gördüğü ilgide azalma olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yatakta oturmak kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına, akıl yolu ile çok sayıda problemi kısa sürede hallederek rahat bir nefes alacağına, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına delalettir.

Rüyada yatak üzerine oturmak olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada yatağa oturmak evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine rivayet eder.

Rüyada yatağın üzerinde oturmak emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, büyük çabalarla geldiği mevkiden gönderileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yatakta oturduğunu görmek daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments