Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatak üzerine oturmak

Rüyada yatak üzerine oturmak

Rüyada yatak üzerine oturmak çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, torunlarına dahi yeteceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada yatak üzerine oturmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda sular ısınıyor.

Rüyada yatak üzerinde oturmak sağlam bir kariyer edineceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yatak üstünde oturmak girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, kafasının da rahat edeceğine alamet eder.

Rüyada yatağa oturmak bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kişinin geçim sıkıntısına düşeceğine inanılır.

Rüyada yatakta oturmak kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz yatakta oturmak işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, bir sebeple kendisini bir türlü toparlayamayacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına inanılır.

Rüyada yatağın üzerinde oturmak müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına inanılır.

Rüyada yatakta oturduğunu görmek iyi huylar edineceğine, yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yatakta oturmak inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, hayallerine kavuşmak için elinden gelen her şeyi yapacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments