Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyle yatakta oturmak

Rüyada sevgiliyle yatakta oturmak

Rüyada sevgiliyle yatakta oturmak ardın karşısına bazı sorunlar çıkacağına, bu sorunların gittikçe büyüyeceğine, birçok ortaklık kurulacağına, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, hayallerine kavuşacağına, getirisi çok olan işler yapacağına, rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, yüzünün güleceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına, sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgiliyle yatakta oturmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuz ya da maddi içerikli planlarınız hakkında çok fazla konuşmamanızda veya bilgi vermemenizde fayda var.

Rüyada sevgiliyle yatakta oturmak başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, iş dünyasında rakiplerini zekâsı ve yeteneği ile egale etmesi sayesinde önünün açılacağına, kazancının daha da artacağına, işlerinin her geçen gün yoluna gireceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işarettir.

Rüyada yatakta oturduğunu görmek sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, işinde de hep başarılı olacağına delalettir.

Rüyada yatak üzerine oturmak dünya mallarına karşı hırslanacağına bu yüzden de inancından ödün vererek yanlışlara düşeceğine, tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, neşesini ve ağız tadını yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yatakda oturmak hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine, düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayırlı haberler getireceğine tabir olunur.

Rüyada yatağın üstünde oturmak sıkıntıların ve sorunların biteceğine, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, rahat yüzü göreceğine delalettir.

Rüyada yatakta oturmak verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine inanılır.

Rüyada beyaz yatakta oturmak kendisini çok rahat edeceği bir dönem içinde bulacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sorunlarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına rivayet eder.

Rüyada yatağa oturmak yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments