Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çişe sıkışmak

Rüyada çişe sıkışmak

Rüyada çişe sıkışmak muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, başarılarının ve zaferlerinin de çoğalacağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, uzun zamandan beri yaşadığı ve bir türlü kurtulma fırsatı bulamadığı sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, güven kaybı yaşanacağına delalet eder.

Rüyada çişe sıkışmak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassasiyet veya özveri gerektiren durumlar da oluşabilir.

Rüyada çişe sıkışmak kendisini yalnız hissettiğinde yanında kimseyi bulamayacağına, işlerinde yeni bir sayfa açacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başbakanla el sıkıştığını görmek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına yorulur.

Rüyada dişlerin sıkıştığını görmek elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, iş konusunda atak yapmak için şartların uygun olmadığına, ortaklıklarda tartışmaların yaşanacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinle el sıkışmak lüks ve konforlu bir hayata kavuşacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına işarettir.

Rüyada dar bir yerde sıkışmak istediği noktalara geleceğine, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada asansöre sıkışmak yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, ağız tadının da hep yerinde kalacağına işarettir.

Rüyada merdivende sıkışmak kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, yardım almadan sorunlardan kurtulmaya ve maddi olanakları daha iyi hale getirmeye akıllıca davranarak geleceğe yönelik pek çok önlem alınacağına delalet eder.

Rüyada sıkılmış limon görmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, rütbenin yükseleceğine, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine delalettir.

İnsan emeğini takdir etmek için Paylaş

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments