Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yat gezisi görmek

Rüyada yat gezisi görmek

Rüyada yat gezisi görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına, kısmetlerinden olacağına, hayallerinin söneceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, aksiliklerin son bulacağına, kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına işarettir.

Rüyada yat gezisi gördüyseniz:

  • Ya da ortaya çıkan bilgilere veya elinize geçen haberlere göre pozisyon almanız doğru olmayabilir.

Rüyada yat gezisi görmek alınan hayır dualarıyla aile hayatında güzel şeyler yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına ve kendisini çok daha iyi yerlere getirecek bir yola gireceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına inanılır.

Rüyada geziye çıkmak çözümlere ve çarelere kavuşacağına, dertlerinin artacağına, ruhlarına mevlit okutacağına yorulmaktadır.

Rüyada turistik gezi yapmak hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına tabir olunur.

Rüyada gezi düzenlemek atacağı adımlar yüzünden büyük bir üzüntü yaşayacağına ve bu kadar sorun varken daha kötü ve düzensiz bir dönem geçireceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, bebek gülümsüyorsa işlerin açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada gezi balonu görmek zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, işlerini yoluna koyacağına rivayet eder.

Rüyada geziye çıktığını görmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına, hastalıkların son bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekne gezisi görmek dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, kişinin iyi niyetinin su istimal edildiğini düşünerek kendini çok mutsuz hissedeceğine, parasız günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada okul gezisine gitmek büyük miktarlarda paralar kazanacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, kişinin şifa bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments