Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geziye çıkmak

Rüyada geziye çıkmak

Rüyada geziye çıkmak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, eğer rüya sahibi kendisini ve işini bir an önce toparlamazsa kısa zaman içinde iflas edeceğine, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, sorunu kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, iş konusunda kısmetin açılacağına delalettir.

Rüyada geziye çıkmak gördüyseniz:

  • Doğru alanlarda çaba göstermeniz gerekiyor.

Rüyada geziye çıkmak para kazanmaya başlayacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, karasızlık yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada otobüsle geziye çıkmak hayırlı zamanlar geçireceğine, verilecek emek sayesinde iş hayatında büyük bir kazanç elde edileceğine, ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada tekne gezisi görmek zaten malı mülkü varsa daha da artacağına ve işlerinin iyiye gideceğine, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine, elinin bollaşacağına delalettir.

Rüyada turistik gezi yapmak berekete ve zenginliğe kavuşacağına, dinine bağlı kalacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yat gezisi görmek onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada gezi düzenlemek hem eğitim hayatında hem sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olacağına, çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada geziye katılmak uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, yaşanan maddi problemlerin artacağına, makam ve söz sahibi olacağına işarettir.

Rüyada otobüsle geziye gitmek büyük üzüntülere sebep olacağına, etrafında bulunan, kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, arzularının yerine geleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments