Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada turistik gezi yapmak

Rüyada turistik gezi yapmak

Rüyada turistik gezi yapmak başarılarını ispat edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, birçok fırsatın istemeden de olsa kaçırılacağına, yaşadığı stresten kaynaklanan agresif tavırlarının da sevdiklerini üzeceğine, daha bol kazanca sahip olunacağına ve zenginlik elde edileceğine, alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına işarettir.

Rüyada turistik gezi yapmak gördüyseniz:

  • Alacağınız bir haber sizi sevindirecek.

Rüyada turistik gezi yapmak işlerinde kısa bir süre içinde çok büyük kazanç sağlayacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, hayatının çok daha kolay hale geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada turistik yer görmek helal lokma yiyeceğine, planlı ve programlı davranacağına, toplum için faydalı işler yapacağına işarettir.

Rüyada gezi balonu görmek sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, kara kara düşüneceğine ve kimselerle konuşmaz olacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada yat gezisi görmek eğitim hayatında önünü kesen sorunların üstesinden geleceğine, daha önemli, büyük ve garanti olacak gelir kapılarına ulaşacağına, yükünün hafifleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada geziye çıktığını görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına, umutsuzluk yaşanacağına, büyük bir şansın elden kaçırılacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, başarıların her geçen gün çoğalacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, işlerin iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada okulla geziye gitmek düzeninin bozulacağına, bu nedenle büyük borçlara gireceğine, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada otobüsle geziye gitmek kendini dünya malları edinmeye vereceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına rivayet eder.

Rüyada topluca geziye gitmek ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, dertlerinin günden güne artacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments