Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada geziye çıktığını görmek

Rüyada geziye çıktığını görmek

Rüyada geziye çıktığını görmek yalandan uzak durup, ruhsal korkularından da arınacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerinin gelişme göstereceğine, sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, rakiplerin geride bırakılacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına, hayatının tamamen altüst olacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine işaret eder.

Rüyada geziye çıktığını gördüyseniz:

  • Maddi anlamda destekleniyorsunuz.

Rüyada geziye çıktığını görmek daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine ve ilişkilerin sarsılacağına, kız çocuğu için ise evin hanımının gelirinin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsle geziye çıkmak sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, kişinin can derdine düşeceğine, günden güne kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada otobüsle geziye gitmek sorunlarından, sıkıntılarından, kararsızlığından, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da kurtulacağına, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, iş hayatında çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına ve rahata erileceğine, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gezi balonu görmek şansının yeni işler konusunda ileri gideceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, zor günlerin uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada tekne gezisi görmek büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada yat gezisi görmek yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, kazancının bereketleneceğine, kendisine düşmanlık besleyen kişiler tarafından zarara uğratılacağına ve hayırlı olarak girdiği bir işin kendisine zarar verecek bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada okul gezisine gitmek çok büyük bir hayranlık uyandıracağına, zarar getirecek bir kişi ile yola çıkılacağına, iş hayatında günah işleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada topluca geziye gitmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments