Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada okul gezisine gitmek

Rüyada okul gezisine gitmek

Rüyada okul gezisine gitmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına, işlerin rast gideceğine, çok sıkıntılı bir hal alacağına, kötülüklerden uzak kalacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, ona kavuşacağına yorulur.

Rüyada okul gezisine gitmek gördüyseniz:

  • Bir görüşmede çok fazla istekli davranmanız iyi olmayacak.

Rüyada okulla geziye gitmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada okul gezisine gitmek sorunlarından ve sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, sevip saydığı bir birey olunacağına, kıdem atlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada otobüsle geziye gitmek sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, kendisine istediklerini nasip edeceğine işaret eder.

Rüyada topluca geziye gitmek moralinin bozulacağına, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına işaret eder.

Rüyada geziye çıkmak kötü yollara gireceğine, daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalet eder.

Rüyada tekne gezisi görmek çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada geziye çıktığını görmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada yat gezisi görmek paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments