Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastıkla yürümek

Rüyada yastıkla yürümek

Rüyada yastıkla yürümek hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, işlerini düzene sokacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine, rüya sahibinin eğlenceli günler geçireceğine ve stres atacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastıkla yürümek gördüyseniz:

  • Sürprizler gereken desteği almanızı sağlayabilir.

Rüyada yastıkla yürümek hayat mücadelesini yalnız vereceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına inanılır.

Rüyada yıkanmış yastık görmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, iş hayatında uzun zamandan beri yapmak istediği atılımı gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisine yastık vermek sağlık sorunları yaşayan bir akrabanın maddi ve manevi olarak yanında olunacağına, çalışmasından arta kalan zamanda, eğlenceli mekânlara gideceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına işarettir.

Rüyada bebek yastığı görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işarettir.

Rüyada yastık yorgan taşımak deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, birçok kişiden borç alıp sorunları gidermeye çalışacağına, yetki sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada kucakta yastık görmek maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına, aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada uzun yastık görmek yapılan hesapların hiçbirinin gerçeğe uygun olmayacağına, kazancının ilk önce azalacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastık içinde para görmek sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına, huzur dolu günler geçireceğine, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments