Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mor yastık görmek

Rüyada mor yastık görmek

Rüyada mor yastık görmek maddi olarak çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, bir sebeple çok zarar edeceğine, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, maddi olarak zor bir döneme girileceğine, aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına alamet eder.

Rüyada mor yastık gördüyseniz:

  • Bazı düzenlemelerin veya anlaşmaların sizin yararınıza olup olmadığı üzerine gereğinden fazla düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada mor yastık görmek onu dinleyeceğine, çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, başarılı ve kazançlı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dantel yastık görmek bekar ise evleneceğine, sıkıntıların sona ereceğine, borçlarının ödeneceğine, elinin bolluğa, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkanmış yastık görmek işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, işlerinin aksayacağına ve kötüleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastığının altında yılan görmek sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, ticaret hayatını ilerleteceğine tabir olunur.

Rüyada tüy yastık görmek rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yastık tutmak ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yastık satın aldığını görmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, makamından olacağına, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada yastığa yaslanmak mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, mutlu olacağına, eğlenceli zamanlar geçireceğine, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments