Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada renkli yastık görmek

Rüyada renkli yastık görmek

Rüyada renkli yastık görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, hayatına huzur ve sakinlik geleceğine, böylelikle ticaret hayatına ilk adımı atacağına, girdiği bütün işlerde zarara uğrayacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine, helal rızık yiyeceğine, bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada renkli yastık gördüyseniz:

  • Kalben önemsediğiniz bir kişiyle ilişkilerinize olumlu etkisi olabilecek gelişmeler söz konusu olabilir.

Rüyada mavi renk yastık görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, başına uğursuz olayların geleceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine rivayet eder.

Rüyada renkli yastık görmek kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına ve bu düzende yeni insanlara da yer vermeyeceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına, işlerin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, zor günlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastık içinde altın görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, yaşamsal ihtiyaçları dışında lüks bir hayata da sahip olacağına, her gün yeni sorunların karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada yorgan yastık görmek büyük ve başarılı kişiler ile tanışılacağına, kendisine uzak bir akrabasından miras kalacağına, başarılar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kirlenmiş yastık görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi yastık görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine yastık vermek rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, güzel evlatlar yetiştireceğine, hoşluklarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kucakta yastık görmek kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, yılmayacağına ve vazgeçmeyeceğine, de işiyle büyük sükse ve ün yapacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments