Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastıkta bit görmek

Rüyada yastıkta bit görmek

Rüyada yastıkta bit görmek uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, huzursuzlukların tatlıya bağlanacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, anne duasının açılacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastıkta bit gördüyseniz:

  • İşinizde size olumlu gelişmeler sağlayabilecek güzel fırsatlar yakalayabilirsiniz.

Rüyada yastıkta bit görmek bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, bereket ve zenginlik içinde bir yaşam süreceğine, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastık içinde altın bulmak yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, bol kazanç getirecek bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada üst üste yastık görmek sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, aile bireylerinin birbirlerine çok bağlı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, büyük bir aşk yaşayacağına işarettir.

Rüyada baş yastığı görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, toplum içindeki değerinin artacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık temizlemek kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine tabir olunur.

Rüyada yastık yorgan taşımak malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, halsizleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık altında para görmek sağlıkla ilgili yaşanan bir sorunun düzeleceğine ve rahat  bir nefes alınacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments