Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık altında para görmek

Rüyada yastık altında para görmek

Rüyada yastık altında para görmek geçim derdinin olmayacağına, sağlığının da uzun yıllar bozulmayacağına, sağlıkla ilgili olarak herhangi sıkıntı çekilmeyeceğine, hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına, maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık altında para gördüyseniz:

  • Kendinize çekidüzen vermelisiniz.

Rüyada yastık altında para bulmak asla harama bulaşmayacağına, belki de şirketi iflasın eşiğine gelmekten kurtuluşa erileceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına delalet eder.

Rüyada yastık altında para görmek sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, kara kara düşünür olacağına, bunun sonucunda da üzülüp sıkıntı yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık altına para saklamak gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine, işinde de büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada yastık altında bozuk para görmek sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına rivayet eder.

Rüyada yastık içinde para görmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, gayrimenkul sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada yastığa para saklamak kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, bencillikten uzak bu yaşamda sıkıntı çekmeden ve dara düşmeden yaşayacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına inanılır.

Rüyada yastık dolusu para görmek işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına, iyiliğin ve hayrın kendisini her daim bulacağına, ağır günler geçireceğine işarettir.

Rüyada yastık altında bıçak görmek atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yaptığı işin kalitesi sayesinde herkesin rağbet ettiği ve işini yaptırmak isteyen kimse konumuna geleceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments