Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisine yastık vermek

Rüyada birisine yastık vermek

Rüyada birisine yastık vermek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine, işlerin günden güne daha da artacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine, güç ve kudret sahibi olacağına, esenlik içinde olacağına, ferahlayacağına, rahatlayacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisine yastık vermek gördüyseniz:

  • Neyse ki, gerekli kişi ya da kurumlar ihtiyacınız olan yada beklediğiniz adımları atabilirler.

Rüyada renkli yastık görmek ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine ve zarara uğrayacağına, ün sahibi olacağına, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına işaret eder.

Rüyada yün yastık dikmek onları arkasından sürükleyebileceği bir meslekle uğraşacağına ve itibar göreceğine, sorun yaratan bazı olaylar ile karşılaşılacağına, güzelleşeceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına inanılır.

Rüyada küflü yastık görmek mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, yıllardan beri hayal ettiği ve gerçekleştirmek için büyük çaba sarfedip emek harcadığı için çok daha hızlı bir şekilde hedeflerine ulaşacağına, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine yorulur.

Rüyada yastık içinde muska bulmak hem evinde, hem de işinde söz sahibi olacağına, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına alamet eder.

Rüyada mavi yastık görmek insanlar tarafından sevileceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine rivayet eder.

Rüyada yastık altında muska görmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, zorlukların biteceğine, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, rahatının ve huzurunun yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık görmek atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yırtık yastık görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments