Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık yakmak

Rüyada yastık yakmak

Rüyada yastık yakmak ağız tadına ve sağlığına kavuşacağına, aile içinde kişinin hayat tarzı yüzünden kavgalar çıkacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine, etrafındaki kişilerden büyük bir ihanet göreceğine ve bu ihanet yüzünden çok sevdiği kişilerden uzak durma kararı alacağına, bazı sorunlar yaşanan arkadaşlıklarının düzeleceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine, gerekli ve gereksiz olarak bu dönüp dolaşıp bu işe kendisini kaptıracağına, ağız tadının, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastık yakmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi bir şekilde etkileyebilecek konuşmalar yapabilirler.

Rüyada yastık yakmak sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir konuma ve duruma gelineceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine inanılır.

Rüyada yastık koklamak başının belaya girmeyeceğine, hayırlı kazançlar elde edileceğine ve mutlu bir beraberlik yaşanacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına alamet eder.

Rüyada yastık minder görmek bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine, hain planlar yapan bir kimseyi alt edeceğine işarettir.

Rüyada kaz tüyü yastık görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, dertleri biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastığının altında yılan görmek rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına, işlerine verimin hâkim olacağına ve yaşamına kolaylık geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mavi yastık görmek ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık istemek işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, subay veya askeri personel olarak çalışmaya başlayacağına, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık battaniye görmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, yaptığı işte çok büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına, çok uzun bir zaman boyunca başında olduğu işleri bırakıp kendisine yeni ve daha başarılı olacağı bir yol çizeceğine, rüya sahibinin tüm sıkıntılarının ve çektiği zahmetin artık son bulacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments