Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastığının altında yılan görmek

Rüyada yastığının altında yılan görmek

Rüyada yastığının altında yılan görmek işitilen sözlerden ötürü gururun kırılacağı, evlatlarının yüksek makamlara geleceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına, kişinin şifa bulacağına, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastığının altında yılan gördüyseniz:

  • Duygularınızı yeniden değerlendirin.

Rüyada yastık altında yılan görmek ayıplı yolara sapacağına, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastığının altında yılan görmek ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine delalet eder.

Rüyada yılan yastığı görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, elinin sıcak sudan soğuk suya değmeyeceğine, şifa ve ilaç bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastık altına para saklamak toplum içindeki değerinin artacağına, çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, çok rahat bir hayat süreceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada yastık altında altın görmek işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, sağlığına kavuşacağına yorulur.

Rüyada yastık altında fare görmek hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına ancak ilerleyen zamanlarda daha iyi ve daha akıllıca hareket edeceğine, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık içinde altın görmek hafifleyeceğine, şifa, mutluluk ve huzur bulacağına, menfaat ve çıkar için bataklıklara gireceğine, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada yastık altında bıçak görmek bunun da başarılarına başarı, zenginliğine zenginlik, saygınlığına da saygınlık katacağına, işleri yoluna sokacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments