Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi yastık görmek

Rüyada mavi yastık görmek

Rüyada mavi yastık görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, onun iyi olduğunu öğreneceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, endişelerin yerini mutluluğun alacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına rivayet eder.

Rüyada mavi yastık gördüyseniz:

  • Ustalıkla idare etmeniz gereken bir fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada mavi yastık görmek özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine inanılır.

Rüyada mavi bebek yastığı görmek kendisine ev alacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine, saadetinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada mavi renk yastık görmek bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, rüya sahibinin çok haraketli ve heyecanlı günler geçireceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık yorgan taşımak hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, bol kazanç elde edileceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına alamet eder.

Rüyada yastık pamuğu görmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, borçlarının kapanacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada yastık içinde muska bulmak tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, aile içinde geçiminin zorlaşacağına tabir olunur.

Rüyada yastık çalmak hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, içinin ferahlayacağına, rahatının, konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada çok yastık görmek bereketli bir yaşama sahip olunacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine ve daha fazlasını yapmak için de yollar arayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments