Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık verdiğini görmek

Rüyada yastık verdiğini görmek

Rüyada yastık verdiğini görmek aileye büyük bir ev alınacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, atacağı bazı adımlar sayesinde çok sevineceği haberler alacağına, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastık verdiğini gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya özel yaşamınızda mevcut durumunuzda yapacağınız değişikliklerin olumlu geri dönüşleri olabilir.

Rüyada yastık verdiğini görmek hem itibar edineceğine, eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına ve bu yüzden karşılaştığı bazı kötü olaylar ile zor durumlara düşeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine rivayet eder.

Rüyada süs yastığı görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, yaşanan sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtuluşa erileceğine, çok hayırlı gelişmeler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada hasır yastık görmek çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastığa yün doldurmak bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada renkli yastık görmek işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına tabir olunur.

Rüyada yastık koklamak uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine işaret eder.

Rüyada yastık ve yorgan görmek eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine işarettir.

Rüyada yastık yemek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments