Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık yemek

Rüyada yastık yemek

Rüyada yastık yemek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, uykusuz geceler yaşayacağına, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine, maddi olarak güç kazanacağına, ayrıcalık elde edeceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Rüyada yastık yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda çözüme ulaşma ihtimali var.

Rüyada yastık yemek zafer ve zenginlik getireceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve aile hayatında çok büyük bir mutluluğa sahip olacağına, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada döşek yastık yorgan görmek uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek zaman zaman tartışmaların yaşanacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine inanılır.

Rüyada mor yastık görmek Sevdiğinizin, güzel sözlerle sizi hoş tutacağına, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına yorulur.

Rüyada yorgan yastık taşımak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına alamet eder.

Rüyada kaz tüyü yastık görmek daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine rivayet eder.

Rüyada dantel yastık görmek işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments