Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılan yastığı görmek

Rüyada yılan yastığı görmek

Rüyada yılan yastığı görmek kabullenemeyeceği durumlara düşeceğine, kavgaların ve rekabette altta kalmanın söz konusu olacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada yılan yastığı gördüyseniz:

  • Belli iş birlikleri, ortaklıklar ya da ilişkiler ilginizi çekmiyorsa kendinizi tersi yönde harekete zorlamamalısınız.

Rüyada yastığının altında yılan görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada yılan yastığı görmek artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına inanılır.

Rüyada yastık altında yılan görmek kendisini kötü yola sürmek ve kendisinden farklı şekillerde yararlanmak isteyen kötü kişilerden uzak duracağına ve daha huzurlu bir hayat süreceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada yastık altında bıçak görmek dedikoduya, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, gülmekten asla vazgeçmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi yastık görmek hedeflerine ulaşmak için kısmet ve şans elde edeceğine, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, kırgınlıkların biteceğine, askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Rüyada yastık yorgan taşımak buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına yorulur.

Rüyada kalp yastık görmek hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, çok büyük bir istek duyduğu ve hayalini kurduğu şeyleri yakın bir zamanda gerçekleştireceğine ve bu sayede çok huzurlu bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada dantel yastık görmek huzurunun eski haline döneceğine, hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, dinde bilginleşeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments