Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık ve yatak görmek

Rüyada yastık ve yatak görmek

Rüyada yastık ve yatak görmek istediği başarıya kavuşacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, düzeninin bozulacağına, emeklerinin boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada yastık ve yatak gördüyseniz:

  • Zamanla ilgili problemlere neden olabilecek evrak işlerinizi dikkatle ele almalısınız.

Rüyada yastık ve yatak görmek aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, ele geçen kazancın artacağına, etiği duaların Allah katında kabul edildiğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada yatak ve yastık görmek kendisini sorgulama gereği duyacağına, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, sürekli artacak bir sipariş listesi ile koşturacağına delalettir.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, iş hayatının düzeleceğine, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine işaret eder.

Rüyada yastık yatak görmek hak ve din yolunu bırakacağına, sevilen bir kişiden sağlık sorunları ile ilgili kötü bir haber alınacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine inanılır.

Rüyada yatak yorgan yastık toplamak desteksiz kalacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, kişiye hep umut olacağına ve iyilik getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada yatak yastık görmek sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine ve el kaldıracağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada yatak yorgan yastık görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine, imkânlarını kaybedeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah yastık görmek içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran rüya sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına, kendisi için isabetli kararlar alacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments