Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık kesmek

Rüyada yastık kesmek

Rüyada yastık kesmek dileklerin yerine geleceğine, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, ancak herkese yardım eden bir kişi olunması sayesinde bu kötülüğün zarar vermeden bertaraf edileceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, işlerin rast gideceğine, beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, bazı konularda takıntı derecesinde özenli gösterileceğine ve hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda önemli bir adım atılacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastık kesmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkarabileceğiniz işlerde daha tutucu bir tavır sergileyebilirsiniz.

Rüyada yastık kesmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, çok kötü bir duruma düşmekten ve büyük bir sıkıntı yaşamaktan kurtulacağına, umutlarının biteceğine bu durumun hayata küsmesine ve bunalıma girmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada üst üste yastık görmek sıhhate ve saadete kavuşacağına, kazancının daha da artacağına, Allah’ın yarattığı her canlıyı seveceğine delalettir.

Rüyada yastık altında para görmek gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, dikkat çekeceğine ve konuşulur olacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık kılıfını çıkarmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine, kazancın düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada yastıkla yürümek attığı her adımda daha kötü durumlara düşeceğine, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yıkanmış yastık görmek rahat bir hayata sahip olunacağına, kendini sürekli geliştirmek için çabalayacağına, yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yastıklar görmek devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına ve bu sayede kariyerinde büyük bir atılım ve değişiklik gerçekleşeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yorgan yastık yatak görmek yaptığı hatalardan ders alması ve aynı hataları tekrar yapmaması gerektiğine, karşısına çıkan fırsatları çok daha dikkatli bir şekilde değerlendirmesi gerektiğine ve yakında daha zor günler yaşayacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments