Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık kaybetmek

Rüyada yastık kaybetmek

Rüyada yastık kaybetmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, kişinin aile içinde çok küçük şeylerden çıkan tartışmalar nedeni ile sıkıntılar yaşayacağına, yatırımlarının kar getireceğine, karşılaşılan bir haksızlıktan ötürü çok üzüntü duyulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yastık kaybetmek gördüyseniz:

  • Hava şartlarına göre gereken tedbirleri almanız, oluşabilecek herhangi bir kalıcı rahatsızlıği önleyebilir.

Rüyada yastık kaybetmek iş yerindeki arkadaşlar ile kavgalı bir ortam oluşacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, kısa sürecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yastık altında fare görmek hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, hayatının tatlılık, hoşluk, bolluk ve bereket içinde geçeceğine inanılır.

Rüyada yastık kılıfı geçirmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, herkesi kendisine hayran bırakacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yastıkta yatmak sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada yastıkla yürümek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pembe yastık görmek hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık dolusu para görmek kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine, böylece kendine güveneceğine inanılır.

Rüyada yastık altında bozuk para görmek mal edineceğine, kendisine uğur getireceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments