Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık altında fare görmek

Rüyada yastık altında fare görmek

Rüyada yastık altında fare görmek dertlerin bitip huzura erileceğine, akıl hocası olan birinden iş konusunda çok büyük yardım alınacağına, gurbette iseniz vatanınıza döneceğinize, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, eğer bu durum başarılı olursa rüya sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına, yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza alamet eder.

Rüyada yastık altında fare gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkacak bir fırsatı değerlendiremeyebilirsiniz.

Rüyada yastık altında fare görmek asılmış olan yüzünün gülmeye başlayacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine tabir olunur.

Rüyada yastığının altında yılan görmek işlerin günden güne bozulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık içinde altın bulmak bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, kendisinin bu duruma çok sinirlenip çok dertleneceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına alamet eder.

Rüyada yastık altına para saklamak insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık altında böcek görmek eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine ve aile içerisinde yaşanan gerginliklerin yerini genişliğe bırakacağına, ancak zamanında kimseyi dinlemediği için zor günlerinde de yanında hiç kimseyi bulamayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada yastık altında bıçak görmek hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına, elinin bolluğa kavuşacağına, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine, inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yastık altında altın görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, işini layığı ile yerine getireceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına alamet eder.

Rüyada yastık altında muska görmek özel hayatında gerçek ve kalıcı saadeti bulacağına, karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments