Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duvar yastığı görmek

Rüyada duvar yastığı görmek

Rüyada duvar yastığı görmek tüm fırsatları değerlendireceğine, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, mutlu olunacak çeşitli adımlar atılacağına, kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, mal ve para sahibi olacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine tabir olunur.

Rüyada duvar yastığı gördüyseniz:

  • Ev, aile veya sağlık başlıklı konularla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada duvar yastığı görmek ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına delalet eder.

Rüyada temiz yastık görmek maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ev sahibi olunacağına, sakin ve sessiz bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yatak ve yastık görmek çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, kişinin mutluluğuna gölge düşüp, sıkıntılı günler geçireceğine, sorunların kısa sürede aşılacağına alamet eder.

Rüyada bir çok yastık görmek zenginlik ve bolluk içinde olacağına, yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, nüfuzlu, zengin bir hanımdan yardım görüleceğine rivayet eder.

Rüyada yastık yorgan görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada yastık kılıfı dikmek geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada yastık koymak deyim yerindeyse başa bela olan bir kişinin başının altından çıkan bir sorunun daha fazla büyümeden çözüleceğine ve ebeveynler için çok önemli olan bir konuda adım atılacağına, yeni bir işle ilgili bir sorun çıkacağına ama bu sorunun kısa süreli olacağına ve daha sonra işin düzgün bir şekilde ilerleyeceğine, hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına inanılır.

Rüyada yastık vermek maddi imkânların günden güne çoğalacağına, yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments