Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz bebek yastığı görmek

Rüyada beyaz bebek yastığı görmek

Rüyada beyaz bebek yastığı görmek sıkıntılarına ortak olacağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına, çok güzel günler geçirileceğine, iyi geçim halinde kalacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına, umut bağladığı meselelerin kendisine mutluluk ve başarı getireceğine, geniş geniş yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada beyaz bebek yastığı gördüyseniz:

  • Gerginliğinizin olumsuz taraflarının sizi ileri doğru adım atmaktan alıkoymasına izin vermemeniz gerekiyor.

Rüyada beyaz bebek yastığı görmek yeni bir hayata ve yeni bir işe sahip olunacağına, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada beyaz yastık görmek hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, şanssızlıklar ile çok uzun bir süre uğraşarak çok zaman kaybedeceğine ve çok zarar göreceğine, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına alamet eder.

Rüyada beyaz yastık yorgan görmek kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz yastık kılıfı görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına alamet etmektedir.

Rüyada mavi bebek yastığı görmek ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine ve kalp kırıklığı yaşatacak bir olayla karşılaşılacağına delalettir.

Rüyada bebek yastık görmek büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına, eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına inanılır.

Rüyada bebek yastığı görmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, makam edineceğine, toplumda önde gelen sayılı insanlardan olacağına, maddi olarak zarar edeceğine, ailesini kaybedeceğine işarettir.

Rüyada beyaz yüzlü bebek görmek tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments