Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hediye aldığını görmek

Rüyada hediye aldığını görmek

Rüyada hediye aldığını görmek zahmetinin çoğalacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, basiretinin bağlanmasından ötürü göz göre göre zarar görülecek bir işe girileceğine, çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, ortaklık kurulmuş olan biri ile aranın açılacağına, yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada hediye aldığını gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın tavsiyelerini yabana atmayın.

Rüyada eşinden hediye aldığını görmek elinde bulunan malı ve mülkü kendisini rahatlatmak için kısa bir zaman içinde harcayacağına, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına yorulur.

Rüyada birinin size hediye aldığını görmek düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşına hediye aldığını görmek rüya sahibi kadın ise uzun ve sağlıklı bir ömre sahip olacağına, çok büyük azim göstererek kendi işini kuracağına, böylece hayatından memnun olacağına işaret eder.

Rüyada sevdiğinden hediye aldığını görmek ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın küpe hediye aldığını görmek insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kendisine olan güveninin azalacağına delalettir.

Rüyada kendine hediye aldığını görmek üzüleceğine, ağlayacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, hayatının kolaylaşacağına, rahatının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada tesbih hediye aldığını görmek art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına inanılır.

Rüyada başbakandan hediye aldığını görmek sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments