Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık diktiğini görmek

Rüyada yastık diktiğini görmek

Rüyada yastık diktiğini görmek kazançlı bir işe girileceğine, çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, sorunlarının çözüleceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, hayattan yana yüzünün güleceğine, çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, sıkıntılarını bu sayede yeneceğine tabir olunur.

Rüyada yastık diktiğini gördüyseniz:

  • Plan, proje ya da programlarınızın istediğiniz şekilde ilerleyebilmesi için elinizden gelenin en iyisini ortaya koymanız gerekebilir.

Rüyada yastık diktirmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine ve rahat bir nefes alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastık diktiğini görmek bir sebeple çok üzüleceğine, kendisini çok büyük sürprizlerin beklediğine ve yakın bir zamanda çok şaşıracağına, büyük bir ortaklığa girileceğine yorulur.

Rüyada birinin çiçek diktiğini görmek huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, çok başarılı adımlar atacağına, bu adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine delalet eder.

Rüyada yeni dikilmiş elbise görmek büyük üzüntüler yaşayabileceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine işarettir.

Rüyada dik durmak hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, ancak durumundan kurtulmazsa kendisini çok bereketli ve güzel zamanlardan mahrum bırakacağına işaret eder.

Rüyada dikilmiş yara görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına yorulur.

Rüyada mor elbise diktirmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, Stresli ve zor günlerin yaşanacağına, de elinin bollaşacağına inanılır.

Rüyada dik yamaç tırmanmak aile bireyleri ile arasındaki sorunu çözeceğine, yokluk çekeceğine, kötü kişilerden uzak durulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments