Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık altında muska görmek

Rüyada yastık altında muska görmek

Rüyada yastık altında muska görmek yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, umutların yıkılacağına, gelişiminin hız kazanacağına, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, ortaklar arasında bazı tartışmaların meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yastık altında muska gördüyseniz:

  • Heyecan verici bir olayın başında duruyorsunuz.

Rüyada yastık altında muska görmek dileklerin yerine geleceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yastık içinde muska bulmak hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine inanılır.

Rüyada yastıkta muska görmek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, birlikte bazı işler yapılacağına, aşılamaz ve çözülemez sorunlarının olmayacağına yorulur.

Rüyada yastık içinde muska görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine işarettir.

Rüyada yatağın altında muska görmek kısa zamanda çok yol alınacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına, çok büyük ve geri dönülemez zararlar vereceğine, işindeki verimliliğinin düşeceğine delalet eder.

Rüyada halı altında muska görmek psikolojik sorunların geride kalacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, huzursuzlukların son bulacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına rivayet eder.

Rüyada yastık içinde altın bulmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yeni bir sosyal çevreye gireceğine, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada yastık altında bıçak görmek hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments