Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın temizlemek

Rüyada altın temizlemek

Rüyada altın temizlemek hatalarını fark edeceğine ve onları tekrar etmemek için kesin bir karar alacağına, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, işlerin yoluna sokulacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, sağlık sorunlarından yakın zaman içinde kurtuluşa ereceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, hayatın çok daha iyi noktalara geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın temizlemek gördüyseniz:

  • Zor bir karar almanız gerekebilir.

Rüyada altın temizlemek iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek bebeğinin altını temizlemek aklına giren şeytana uyacağına, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek bebek altını temizlemek kendi işinin sahibi olacağına, edilen duaların karşılığını bulacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altını temizlemek çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına, tevekküle ve kişinin her durumda bir hayır arayacağına, ağzından duayı eksik etmeyeceği gibi, çalışmaya ve emek vermeye de devam edeceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada bebek altını temizlemek kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine ve bu sebeple ortaya çıkan bu durumu düzeltmek için binbir türlü zorluğa göğüs germek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada altını temizlemek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, gelirinin düşeceğine işaret eder.

Rüyada ölünün altını temizlemek rahat ve sağlıklı bir hayat yaşayacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştirileceğine, bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına işarettir.

Rüyada yeni doğan bebeğin altını temizlemek eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, güzelliğinden ve dinç oluşundan ödün vermeden yaşlanacağına, çok güzel gelişmeler yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments