Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altına yapmak ve temizlemek

Rüyada altına yapmak ve temizlemek

Rüyada altına yapmak ve temizlemek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, kazancının da azalacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet eder.

Rüyada altına yapmak ve temizlemek gördüyseniz:

  • Hassas bir konuyla ya da durumla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada altına yapmak ve temizlemek ancak bu durumdan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada büyük abdestini yapmak ve temizlemek kişinin hedeflerine yakınlaşmak için girişimde bulunacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çiş yapmak ve temizlemek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştireceğine, işinin gücünün yaver gideceğine, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kaka yapmak ve temizlemek güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına işarettir.

Rüyada tuvaletini yapmak ve temizlemek onun tarafından çok sevilip, sayılacağına, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kaka yapmak temizlemek stres içinde günler geçireceğine, zarar getirecek bir yoldan dönmeye, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına inanılır.

Rüyada büyük abdest yapmak temizlemek çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına, üzücü durumlara düşüleceğine ve eşler arasına huzursuzluk yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada büyük abdest yapmak ve temizlemek üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments