Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadını öpmek

Rüyada yaşlı kadını öpmek

Rüyada yaşlı kadını öpmek kariyerinin yükseleceğine, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, üzüleceğine, maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, hatalı yollara gireceğine, mekân değiştireceğine, borçlarını bitireceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine, aile hayatı ile ilgili güzel gelişmelerin yaşanacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadını öpmek gördüyseniz:

  • Bazı konular netleşmeye başlıyor.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine yorulur.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, hem de zengin biri olacağına, eşe dosta yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek hayırlı haberler alınacağına, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın öpmek farklı hobiler ve alışkanlıklar gelişeceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, kötü haberlerin alınacağına, iş hayatının çok sıkıntılı ve zor bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments