Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir kadını öpmek

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, birikimlerine büyük zarar  geleceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren rüya sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişi yakın ilgi beklerken, sizin işlerinizle fazla uğraşmanız, biraz da gözünüzün dışarıda olması onun kırılmasına neden olabilir.

Rüyada yaşlı kadını öpmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, yapılan bir hatanın düzeltileceğine, şansının her zaman yaver gideceğine, kişinin Allah’ın izniyle kötü kimselerin de şerrinden korunacağına delalettir.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kadın öpmek hasret çekenlerin birleşeceğine, yeni bir yol tutulacağına, eline geçen malları tutamayacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine bu sayede de iş üstüne iş teklifi alacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, kısa sürede hayatın düzene gireceğine, beklentilerin gerçekleşeceğine, arzuların yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına ve kendisini seven kimseleri üzeceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, bilmediği duyguları tadacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine, hafifleyeceğine, iyileşeceğine, ferahlayacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine, aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments