Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadının evlendiğini görmek

Rüyada yaşlı kadının evlendiğini görmek

Rüyada yaşlı kadının evlendiğini görmek onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine işaret eder.

Rüyada yaşlı kadının evlendiğini gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olrusanız olun bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Rüyada yaşlı kadınla evlenmek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadınla evlenmek çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının biteceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına delalettir.

Rüyada yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, ahiret hayatını hiçbir zaman unutmayacağına ve variyeti ne oranda artarsa o kadar sadaka ve zekât vereceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, ana baba duası alınması sayesinde hayatın günden güne daha iyiye gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının evlendiğini görmek kazancını büyük miktarda arttıracağına, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada orta yaşlı bir adamla evlenmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, çok iyi atılımlar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinden yaşça büyük biriyle evlenmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, yalanların ve kırıcı konuşmaların kişiyi yıpratacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamla evlendiğini görmek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye, kazaya, belaya ve derde düşeceğine inanılır.

Rüyada yaşlı birisiyle evlenmek iş hayatı içinde sahip olunan prestijin artacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, her isteklerinin yerine geleceğine, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments