Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir kadınla evlenmek

Rüyada yaşlı bir kadınla evlenmek

Rüyada yaşlı bir kadınla evlenmek nazara geleceğine, kısa süre içinde çok üzüleceği bir olay yaşayacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine, üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, sevdiği insana kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadınla evlenmek gördüyseniz:

  • Biraz çabalamanız gerekiyor.

Rüyada yaşlı kadınla evlenmek girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına, kariyerinin de zirvesine yükseleceğine, çok hızlı çıkacağı başarı merdivenlerinin geleceğini de erken yaşlarda garanti altına almasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadının evlendiğini görmek kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir kadınla evlenmek aksiliklerin bitmek tükenmek bilmeyeceğine, hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, çok güzel günler göreceğine, malının ve kazancının tam olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek günlerinin rahatlık, konfor, keyif ve ağız tadı içinde geçeceğine, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, büyük atılımlar ve yenilikler yapacağına ve hayatını çok iyi bir noktaya getireceğine alamet eder.

Rüyada orta yaşlı erkekle evlenmek çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine ve emeklerini boşa çıkarmayacağına, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, büyük mutluluk duyulacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamla evlendiğini görmek yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine delalettir.

Rüyada yaşlıyla evlenmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, iş hayatında zarara uğrayan işlerini yoluna sokacağına, bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına delalettir.

Rüyada yaşlı biriyle evlendiğini görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, huzurunun artacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments