Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı birisiyle evlenmek

Rüyada yaşlı birisiyle evlenmek

Rüyada yaşlı birisiyle evlenmek gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, işlerini boşvereceğine, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, sıkıntıya düşüreceğin ve kendisine tabir yerindeyse adeta kâbus gibi günler yaşatacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalettir.

Rüyada yaşlı birisiyle evlenmek gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle gurur duyabilirsiniz.

Rüyada yaşlı bi adamla evlenmek böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, iş dünyasına yeni atılmış bir kişiye akıl hocalığı ve yol göstericilik yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek maddi ve manevi olarak düştüğü sıkıntılardan eş, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, zor durumların biteceğine, sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına işaret etmektedir.

Rüyada orta yaşlı biriyle evlenmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, rızkın da aynı oranda çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orta yaşlı bir adamla evlenmek bazı insanlarla fikir ve iş ortaklığı yapacağına, kişinin bugüne değin halledemediği devletle ilgili bir sorunda bu kimseden destek alınacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı kadının evlendiğini görmek kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, devlet kapısından bir yardım alacağınıza, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küçük yaşta evlenmek hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerin çığırından çıkacağına, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına işarettir.

Rüyada orta yaşlı erkekle evlenmek görmediği yerlere gideceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine delalettir.

Rüyada yaşlı bir adamla evlendiğini görmek maddi gücünün yerine geleceğine, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, gayrimenkul işine girip zengin olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments