Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek

Rüyada yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek

Rüyada yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, tartışmalı geçecek bir toplantıya gireceğine, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, büyük kazanç sağlanacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, pek çok isteğin zorluk çıkmadan gerçekleşeceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir kadınla evlendiğini gördüyseniz:

  • Sizi meşgul eden bir konuyu ya başarıyla halledecek veya o konu hakkında çok güçlü hale geleceksiniz.

Rüyada yaşlı kadınla evlenmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadınla evlenmek çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı kadının evlendiğini görmek gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine inanılır.

Rüyada yaşlı bir kadınla evlendiğini görmek yapılan destekle birlikte arkadaşlık bağının daha sağlamlaşacağına, borcunun da hafifleyeceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına inanılır.

Rüyada yaşlı biriyle evlendiğini görmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına inanılır.

Rüyada yaşlı erkekle evlendiğini görmek kişinin daha çok kazanacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada küçük yaşta evlendiğini görmek her attığı adımı paraya çevireceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, yakın zamanda rahat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşça büyük biriyle evlenmek Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, hedeflerin gerçekleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments