Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir adamla evlendiğini görmek

Rüyada yaşlı bir adamla evlendiğini görmek

Rüyada yaşlı bir adamla evlendiğini görmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, geçim kolaylığı yaşayacağına, özellikle evlilik için gün sayılacağına, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı bir adamla evlendiğini gördüyseniz:

  • Ailenizde, bazı konularda alınacak ortak kararlarla yeni birtakım değişikliklere gidilebilir.

Rüyada orta yaşlı bir adamla evlenmek sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı adamla evlendiğini görmek gönlünce bir hayata kavuşacağına, her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, bahtın açılacağına, istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, edilen duaların tutacağına, sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaşlı bi adamla evlenmek yeni bir eve taşınacağına, bazen böyle yaparak daha rahat ve huzurlu olunduğuna,  çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Rüyada yaşlı bir adamla evlenmek ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir adamla evlendiğini görmek yarınlarının kazançlı ve mutlu geçeceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı adamdan yardım almak ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, büyük problemler yaşanacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına yorulur.

Rüyada yaşlı adam dövmek parasının ve malının artacağına, eline yeni fırsatların geçeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına yorulur.

Rüyada yaşlı adama aşık olmak sıkıntıların ve dertlerin geride kalacağına, iş konusunda açılacak yeni bir sayfa sayesinde güzel günler görüleceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına, sevindirici haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments