Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadın öpmek

Rüyada yaşlı kadın öpmek

Rüyada yaşlı kadın öpmek huzur içinde yatacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına, başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın öpmek gördüyseniz:

  • Belli bir iş, proje veya anlaşmayı sonuçlandırma veya sonlandırma ya da bazı ilişkilerinizin çerçevesini belirleme veya kendi kurallarınızı koyma konusunda kararlı olabilirsiniz.

Rüyada yaşlı bir kadının elini öpmek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına işarettir.

Rüyada yaşlı kadın eli öpmek işindeki verimin artacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın öpmek uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, kişisel problemlerini çözeceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı kadının elini öpmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, mesleğinde uzmanlık yapacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın elini öpmek parasal sorunların sürmesi ve durumların kötüye gitmesinden ötürü borcun ödenemeyeceğine ve bu yüzden maddi açıdan büyük parasal sıkıntıya girileceğine ancak bu durum yüzünden istenmeyen yollara sapılacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, dertlerinin artacağına, yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaşlı bir kadını öpmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına tabir olunur.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine ve aile hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadınların elini öpmek kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, saygı göreceğine, yaptığı hatalardan ders alacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments