Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadına yemek yedirmek

Rüyada yaşlı kadına yemek yedirmek

Rüyada yaşlı kadına yemek yedirmek uzun yıllardan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştireceğine, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, insanlar arasında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, yol göstereceğine ve şifa olacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadına yemek yedirmek gördüyseniz:

  • Kafanızı işgal eden bir konuda da bazı sert kararlar alabilirsiniz.

Rüyada yaşlı kadına yemek yedirmek aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi olanakların artacağına işaret eder.

Rüyada yaşlı adama yemek yedirmek takdir toplayacağına, ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, şansının kendisinden yana olacağına ve kısmetlerinin hiç kesilmeyeceğine, en zor zamanda yalnız kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı birine yemek yedirmek rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı kadına yemek vermek iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, başarıları ve kişiliği ile adından söz ettireceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, karşılaşılan bir tehlikenin ya da riskin sağduyu ve sükûnet sayesinde yok edileceğine, işini kaybedeceğine ve ailesi ile arasının açılacağına işarettir.

Rüyada yaşlı bir kadına yemek vermek birlikte kâh ağlayacağına, büyük maddi zararlara uğrayacağına ve sevdiği kişileri kaybetme pahasına da olsa bazı sorunlar yüzünden çeşitli tartışmalara gireceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına alamet eder.

Rüyada yaş pasta yediğini görmek kişinin anlaşmalarda veya kararlarda ikilem içinde kalacağına, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına tabir olunur.

Rüyada yaş pasta yedirmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet eder.

Rüyada yaş incir yediğini görmek bol kazançlı bir işe girileceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments