Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı kadına yemek vermek

Rüyada yaşlı kadına yemek vermek

Rüyada yaşlı kadına yemek vermek kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, bunların adeta kendisi için mucize sayılacağına, bu sayede hayatının çok daha iyi duruma geleceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, sıhhate ve saadete kavuşacağına, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına inanılır.

Rüyada yaşlı kadına yemek vermek gördüyseniz:

  • Dostlarınız ile uyum içinde olacaksınız.

Rüyada yaşlı kadına yemek vermek kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, uzun bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadına yemek yedirmek eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı bir kadına yemek vermek başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadına su vermek sıkıntıların üstesinden gelmesinde destek olacağına, gözyaşının dineceğine, canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadının öldüğünü görmek rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada yaşlı kadından korkmak sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, duaların kabul göreceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı kadını banyo yaptırmak iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına, ekmeğinin artacağına, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada yaşlı kadını sevmek yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments