Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş pasta yediğini görmek

Rüyada yaş pasta yediğini görmek

Rüyada yaş pasta yediğini görmek çok büyük paralar kazanılacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, ailesinin de büyük olacağına, daha zengin ve refah bir hayat süreceğine, zevki sefa içinde olacağına, kazandıklarının tadını çıkaracağına ve yaşamayı da bileceğine rivayet eder.

Rüyada yaş pasta yediğini gördüyseniz:

  • Bazı kişiler gücünüzü sınayabilir.

Rüyada yaş pasta yedirmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, sorunların günden güne artacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaş pasta yediğini görmek ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına, aile hayatına adım atılacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden yaş pasta almak alacaklarını tahsil edeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, içine kapanacağına işarettir.

Rüyada büyük yaş pasta görmek günahların af olacağına, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada çikolatalı yaş pasta yemek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, geçmişte kalmış bir sorunla tekrar muhatap olunacağına, zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, bu kişi yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada beyaz yaş pasta görmek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine, insanlarla iç içe olacağına, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına tabir olunur.

Rüyada yaş pasta tatlı görmek birçok konuda daha dikkatli olunacağına, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına işaret eder.

Rüyada yaş pasta üflemek başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, birçok fırsatın elden kaçırılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments