Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı bir kadına yemek vermek

Rüyada yaşlı bir kadına yemek vermek

Rüyada yaşlı bir kadına yemek vermek başa iş açacağına, şansının açılacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, zenginlik kazanacağına, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, bir türlü istediği gibi bir yuva kuramamanın eksikliğini hissederek üzüntü çekeceğine rivayet eder.

Rüyada yaşlı bir kadına yemek vermek gördüyseniz:

  • Toplayacağınız bilgilerden kazanacağınız şeyler var.

Rüyada yaşlı kadına yemek yedirmek kafasına koyduğuna ulaşacağına, sorunlarından, sıkıntılarından, mutsuzluklarından, huzursuzluklarından kurtulacağına, maddi zararını karşılayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, kırgınlıklar yaşanacağına, onlara çok bağlı olacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir kadına yemek vermek sorunların çözülmesi için çok büyük çaba harcanacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadına yemek vermek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz saçlı yaşlı kadın görmek dileklerin ve isteklerin gerçekleşeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı kadın el öpmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada yatakta yaşlı kadın görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, kişinin de bunun için üzülüp, hayıflanacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı kadın tarafından öpülmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, sorunların artacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine işarettir.

Rüyada yaşlı kadınla ağlamak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments